ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Η εξεύρεση λύσης είναι ο απώτερος στόχος μας!

Από το 1958, η ομάδα μας κατάφερε να κατανοήσει τις ανάγκες της βιομηχανίας και να δημιουργήσει αξιόπιστα προϊόντα που εξυπηρετούν όλους.

Η Μ. ΝΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον κ. Μύρων Νούρη το 1958 στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία ειδικεύεται στην κατασκευή συρραπτικών μηχανημάτων για την παραγωγή ξύλινων κιβωτιών τα οποία χρησιμοποιούνται στην αγορά φρούτων και λαχανικών.

Το 1984 η 2η γενιά ήρθε στη διοίκηση ο κ. Ιωάννης Νούρης έχοντας κερδίσει το πτυχίο του στη μηχανολογία και όντας ένας φιλόδοξος επιχειρηματίας επέκτεινε την επιχείρηση με τη διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων της, αποτελώντας έτσι τον κύριο προμηθευτή στην Ελλάδα και επεκτείνοντας τις πωλήσεις στο εξωτερικό για πρώτη φορά στο ιστορικό της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δημιουργήθηκαν δύο νέα τμήματα, δηλαδή ο σχεδιασμός και η έρευνα και ανάπτυξη, τα οποία θα αποδειχθούν θεμελιώδη για την ανάπτυξη, την καινοτομία και την ηγεσία της εταιρείας επιτρέποντας την να σχεδιάσει και να συγκεντρώσει κάθε ανταλλακτικό που είναι απαραίτητο για τη βελτίωση της κάθε μηχανής εντός εργοστασίου, έχοντας ως αποτέλεσμα την μεγάλη ευελιξία και δυνατότητες πωλήσεων.

Οι συνεχείς βελτιώσεις στις κάθετες λειτουργίες (στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εφοδιαστική αλυσίδα), συνέβαλαν στην ηγετική θέση της εταιρείας στην παραγωγή μηχανών για την κατασκευή ξύλινων κιβωτίων για τα φρούτα και τα λαχανικά στην περιοχή της Ευρώπης, Αφρικής όπως επίσης και περιοχές της Λατινικής Αμερικής.

Η εταιρεία NOURIS είναι μια καταξιωμένη μάρκα με εμπειρία πάνω από 60 χρόνια και είναι γνωστή για την ευελιξία και την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η μοναδική και καινοτόμος προσέγγιση της κατασκευής και των πωλήσεων δίνει στην εταιρεία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να προσφέρει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση μετά την πώληση σε όλους τους πελάτες σε όλες τις ηπείρους.

Σήμερα, δεσμευόμενη στην οικογενειακή παράδοση της παράγει τεχνολογία αιχμής, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων, ημιαυτόματων και πλήρως αυτόματων μηχανημάτων.

Μέλος της Fedemco

Μερικά γεγονότα

Τα νούμερα μιλούν απο μόνα τους

0
Ολοκληρωμένες γραμμές παραγωγής
0
Χρόνια πείρας

Η ποιότητα έρχεται πρώτη! Μπορούμε να βεβαιωθούμε ότι κάθε μικρή λεπτομέρεια έχει εξεταστεί κατά την κατασκευή ακόμη και στο μικρότερο προϊόν. Η εστίασή μας είναι 100% στις ανάγκες και την ικανοποίηση των πελατών.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Το όραμά μας είναι να παράγουμε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα για την παραγωγή ξύλινων κιβωτιων που χρησιμοποιούνται για την αποθήκευση φρούτων και λαχανικών.

ΑΝΙΚΗΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο ολοκληρωμένες λύσεις ανάπτυξης προϊόντων, σύμφωνα με την τελευταία διαθέσιμη τεχνολογία.

Είμαστε οι δημιουργοί στους οποίους μπορείτε να εμπιστευτείτε τηνιδανική λύση για όλες τις ανάγκες σας.